تماس با ما

چاپ 4.5 ورقی چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟

چاپ ۴/۵ ورقی چیست؟
4.7/5 - (4 votes)

پیشینه طولانی صنعت چاپ در جهان به سال‌های دور برمی‌گردد. چون از گذشته تا به امروز همیشه انسان‌ها به دنبال روش‌هایی بوده‌اند که با کمک آن‌ها بتوانند آثار خودشان را روی سطوح مختلف به نمایش بگذارند. چاپ افست یکی از روش‌های چاپ پرطرفدار و کاربردی است به صورت کاملا تصادفی کشف شد.

در این مطلب همه چیز درباره چاپ 4.5 ورقی و نکاتی که باید بدانید را ارائه کرده‌ایم. در صورتی که نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر در این رابطه دارید، با متخصصین آسان پک در ارتباط باشید.

چاپ افست چیست؟

چاپ افست محبوب‌ترین روش برای چاپ است. در این روش چاپ جوهر به صورت مستقیم روی کاغذ منتقل نمی‌شود. بلکه جوهر ابتدا روی یک سیلندر پلاستیکی منتقل شده و پس از آغشته شدن سیلندر به رنگ، با چرخش غلطک طرح روی سطح مورد نظر یا کاغذ چاپ می‌شود. 

این روش چاپ بر اساس جداسازی آب و روغن عمل می‌کند و قسمت‌های دارای طرح جوهر را جذب می‌کنند و مناطق دیگر آب را برای دفع جوهر جذب می‌کنند. برخی از ماشین‌های چاپ افست از لایه سیلیکونی استفاده می‌کنند و جوهر را به جای آب دفع می‌کند. به این سیستم‌ها، پرس افست خشک یا بی‌آب می‌گویند. 

انواع چاپ افست

 با توجه به اینکه دستگاه‌های چاپ افست تنوع بالایی دارند، چاپ افست نیز دارای نمونه‌های مختلفی است. در ادامه برخی از متداول‌ترین نمونه‌های چاپ افست را برای شناخت بیشتر معرفی کرده‌ایم.

چاپ یک ورقی (GTO)

از این دستگاه برای چاپ افست در تیراژهای پایین استفاده می‌شود. ابعاد کاغذ در نظر گرفته شده برای این دستگاه 35*25 سانتی‌متر است.

چاپ دو ورقی

چاپ افست دو ورقی از رایج‌ترین چاپ‌های موجود بوده؛ و هزینه، سرعت و کیفیت چاپ این دستگاه مناسب است. ابعاد کاغذی که برای این دستگاه در نظر گرفته می‌شود برابر با 45*60 سانتی‌متر خواهد بود.

چاپ 4.5 ورقی

از دستگاه چاپ 4.5 ورقی بیشتر مواقع برای چاپ‌های با تیراژ بالا استفاده می‌کنند. این گزینه از لحاظ چاپ با دستگاه دو ورقی تفاوت چندانی ندارد.

چاپ ۴.۵ ورقی با دستگاه CD هایدلبرگ

چاپ افست رول

در چاپ‌های ورقی یا شیت از کاغذهایی که به اندازه‌های مورد نظر برش خورده‌اند استفاده می‌شود؛ اما در روش رول، کاغذها به صورت رولی وارد دستگاه می‌شوند. این ورق‌ها وزن بالایی دارند. با وجود سرعت بالای دستگاه، مشتریان این روش می‌توانند تعداد چاپ بیشتری انجام داده و در هر ساعت خروجی بیشتری داشته باشند.

چاپ 4.5 ورقی چیست؟

چاپ 4.5 ورقی یکی از روش‌های چاپ است که به عنوان چاپ با دستگاه هایدلبرگ 4.5 ورقی 6 رنگ نیز شناخته می‌شود. این روش چاپ افست به دلیل امکان چاپ در تیراژ بالا و با کیفیت مطلوب به شهرت رسیده است. 

سیلندرهای چاپ در چندین سایز استاندارد تولید شده و برای چاپ روی کاغذها با سایزهای مختلف استفاده می‌شوند. منظور از چاپ 4.5 ورقی، چاپ افست روی کاغذهای 100*70 سانتی‌متری است. این اندازه معادل 28*40 اینچ بوده و به آن واید پیپر نیز گفته می‌شود.

رنگ‌ها در چاپ افست 4.5 ورقی

ماشین‌های چاپ افست از 4 رنگ اصلی جوهر یا C = سایان M= مجنتا Y= زرد K= سیاه استفاده می‌کنند. در این دستگاه‌ها هر رنگ به طور جداگانه یک صفحه در هر رنگ اعمال شده و سپس چاپ انجام می‌شود؛ بنابراین، بعد از چاپ طرح‌ها با چاپ 4.5 ورقی می‌توانید شاهد جلوه خاص و منحصر به فرد آن‌ها باشید.

جهت سفارش کارتن بسته بندی با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 چون نقاط کوچک CMYK در الگوهای خاصی فشرده می‌شوند و به نظر می‌رسد طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها را تشکیل می‌دهند. البته چاپ افست تخصصی می تواند از جوهرهای از پیش مخلوط شده مانند رنگ‌های متالیک و پنتون نیز برای ایجاد رنگ‌هایی خارج از محدوده رنگ استاندارد چاپ استفاده کرده و تصاویر ویژه‌ای را خلق کند.

رنگ ها در چاپ ۴.۵ ورقی

مزایای چاپ 4.5 ورقی

از مزایای چاپ 4.5 ورقی می‌توان به ۷ مورد زیر اشاره کرد.

  1. مقرون به صرفه‌ترین روش برای کارهای چاپی بزرگ و امکان کاهش هزینه با افزایش تیراژ تولید
  2. تنوع در طیف گسترده‌ای از انواع کاغذ با پرداخت‌های سفارشی
  3. امکان استفاده از جوهرهای فلزی، فلورسنت و سایر جوهرهای سفارشی
  4. دارا بودن بالاترین کیفیت چاپ ممکن با جزئیات دقیق و ماندگاری بالا
  5. امکان تولید حروف برجسته با جزئیات دقیق و تصاویری با رنگ‌های غنی
  6. طول عمر بیشتر ورق‌های چاپ به‌ دلیل عدم تماس مستقیم با کاغذ
  7. امکان تنظیم میزان جوهر چاپ با تنظیم فاصله‌ی میان غلتک و جوهر

معایب چاپ 4.5 ورقی

چاپ افست 4.5 ورقی با وجود مزیت‌های متعدد دارای معایبی نیز می باشد. در ادامه ۳ عیب اصلی چاپ چهار و نیم ورقی را جهت شناخت بیشتر ارائه کرده‌ایم.

  1. میزان تیزی و وضوح عکس کمتر در برخی موارد چاپی
  2. اکسیداسیون صفحات چاپی آلومینیومی و عدم امکان چاپ تصاویر به طور کامل و واضح
  3. سختی تنظیم و راه‌اندازی اولیه‌ تجهیزات مورد نیاز

کاربردهای چاپ 4.5 ورقی

هر کدام از روش‌های چاپ با هدف خاصی انتخاب می‌شوند و برای موارد مشخصی قابل استفاده هستند. از جمله مواردی که می‌توانید از چاپ افست 4.5 ورقی برای آن‌ها استفاده کنید می‌توان به گزینه‌های زیر اشاره کرد.

  • تولید بسته بندی‌هایی مانند جعبه و کارتن
  • تولید عمده روزنامه‌ها و مجلات
  • تولید عمده مواردی مانند بروشورها و کاتالوگ‌ها
  • چاپ کتاب
  • چاپ ست‌های اداری
  • چاپ روی پارچه
  • چاپ روی چرم

از دست ندهید: استعلام آنلاین قیمت کارتن بسته بندی

هزینه چاپ 4.5 ورقی

تیراژ چاپ، میزان رنگ، ابعاد و جنس محصول و… می‌توانند مبلغی که برای چاپ 4.5 ورقی در نظر گرفته می‌شود را تحت تاثیر قرار دهد؛ بنابراین نمی‌توان قیمت چاپ افست 4.5 ورقی را برای همه محصولات به صورت یکسان در نظر گرفت. برای اطلاع دقیق از هزینه چاپ چهار و نیم ورقی میتوانید با متخصصین مجموعه آسان پک در ارتباط باشید.

قیمت چاپ ۴.۵ ورقی

سخن پایانی

چاپ افست 4.5 ورقی یکی از مقرون به صرفه‌ترین و باکیفیت‌ترین روش‌های چاپی برای چاپ روی محصولات مختلف با تیراژ انبوه است. تجهیزات مورد استفاده در این روش تصاویر را با جزییات و رنگ‌های غنی روی سطوح چاپ می‌کنند، در صورتی که در چاپگرهای معمولی این کیفیت چاپ دیده نمی‌شود. جهت سفارش انبوه چاپ 4.5 ورقی روی محصولاتتان و استعلام قیمت این روش چاپی با تیم آسان پک در ارتباط باشید.

سؤالات متداول + جواب

1) چه زمانی چاپ افست 5/4 ورقی را انتخاب کنیم؟

وقتی نیاز به چاپ با کیفیت بالا و قیمت مناسب دارید می‌توانید چاپ 4.5 ورقی را در نظر داشته باشید با توجه به سایز و تیراژ مد نظرتان. 

2) برای چاپ 4.5 ورقی چقدر باید هزینه کنیم؟

تخمین قیمت چاپ 4.5 ورقی به عوامل متعددی بستگی دارد و نمی‌توان رقم دقیقی را برای آن در نظر گرفت.

اشتراک گذاری

آخرین ها

موضوعات

Categories